×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.
Προηγούμενο

Συμβουλες χρησης ζαχαροπαστας

Προηγούμενο

Cake Pops Γαμου

Οδηγιες για βρωσιμες εκτυπωσεις

Γρήγορη Επισκόπηση

Με την τεχνολογία βρώσιμων εκτυπώσεων μπρούμε πλέον να τυπώσουμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες και εικόνες για να διακοσμούμε με αυτές τούρτες, cupcakes ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό φτιάξουμε.
-'
-
-
Υλικά
Φύλλα ζαχαρωτά Α4 x25
Βήματα
Τι ρυθμίσεις να επιλέξω για τον εκτυπωτή μου;

Προτείνουμε να επιλέξετε υψηλή ανάλυση εκτύπωσης και επιλογές χαρτιού για ένα πιο βαρύ χαρτί, πχ φάκελος. Καλό ακόμα είναι να υπάρχει επιπλέον κανονικό χαρτί στον εκτυπωτή, κάτω από το βρώσιμο φύλλο, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα τροφοδοσίας χαρτιού.

Γιατί ο εκτυπωτής μου δεν τροφοδοτεί το βρώσιμο φύλλο;

1 - Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα κανονικού χαρτιού στον εκτυπωτή πριν το βρώσιμο φύλλο, είτε τοποθετήστε τα βρώσιμα φύλλα στην δευτερεύουσα μονάδα τροφοδοσίας χαρτιού, ένα ένα.
2 - Εάν παρατηρήσετε ότι η μια άκρη του βρώσιμου φύλλου έχει καμπυλότητα μπορείτε να την ισιώσετε ελαφρώς χρησιμοποιώντας ένα πλάστη, για να αποφύγετε προβλήματα στην τροφοδοσία χαρτιού ή και το μπλοκάρισμα του εκτυπωτή.
3 - Αποφύγετε να αφήνετε τα βρώσιμα φύλλα σε υψηλές θερμοκρασίες για να αποφύγετε να μαλακώσουν και να κολλήσουν στον εκτυπωτή είτε να αλλοιωθεί η ποιότητα εκτύπωσης. Προτείνουμε να τα αποθηκεύετε για ένα μικρό διάστημα στην συντήρηση πριν τα χρησιμοποιήσετε για εκτύπωση.
4 - Υπάρχει η πιθανότητα ο μηχανισμός τροφοδοσίας μετά από πολλές βρώσιμες εκτυπώσεις να έχει καλυφθεί από ζάχαρη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κόλλα χαρτόνι Α4, ελαφρώς ψεκασμένη με οινόπνευμα για να καθαρίσετε τον εκτυπωτή. Τοποθετήστε το χαρτόνι στην θέση τροφοδοσίας χαρτιού και πατήστε αρκετές φορές το κουμπί εκτύπωσης. Όταν ο εκτυπωτής αρχίσει να τραβάει το χαρτί, κρατήστε το σφιχτά και μην το αφήσετε να περάσει τελείως ώστε να τριφτεί ο μηχανισμός τροφοδοσίας πάνω στο χαρτόνι. Η μέθοδος αυτή θα καθαρίσει το μηχανισμό τροφοδοσίας αυτόματα.

Πότε πρέπει να αφαιρέσω την προστατευτική μεμβράνη από το βρώσιμο φύλλο;

Αφήστε μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει πλήρως το μελάνι. Έπειτα μπορείτε να αφαιρέσετε την μεμβράνη.

Πώς να αφαιρέσω την προστατευτική μεμβράνη από το βρώσιμο φύλλο;

Μην χρησιμοποιήσετε μαχαίρι ή κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Αν η προστατευτική μεμβράνη δεν αφαιρείται εύκολα τοποθετήστε το βρώσιμο φύλλο στην κατάψυξη για περίπου 10 δευτερόλεπτά και δοκιμάστε να την αφαιρέσετε ξανά, με το χέρι.

Τι είδους γλάσο προτείνετε για τα ζαχαρωτά φύλλα;

Τα ζαχαρωτά φύλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω σε όλες τις μορφές γλάσου, εκτός από σαντιγί και βουτυρόκρεμα λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε ζάχαρη. Βρέξτε ελαφρώς την ζαχαρόπαστα ή το μάρζιπαν πριν εφαρμόσετε το βρώσιμο φύλλο. Μερικοί ζαχαροπλάστες προσθέτουν μια λεπτή στρώση σοκολάτας ή βερνίκι τροφίμων στο ζαχαρωτό φύλλο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε σαντιγί ή και βουτυρόκρεμα. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε μερικές δοκιμές πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο.

Μπορώ να βάλω ζαχαρωτά φύλλα πάνω σε στεγνή τούρτα;

Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα νερού στην επικάλυψη με πάστα ζάχαρης για να κολλήσει το βρώσιμο φύλλο στην τούρτα. Να είστε προσεκτικοί με την ποσότητα νερού που θα χρησιμοποιήσετε καθώς τα ζαχαρωτά φύλλα αποτελούνται κυρίως από ζάχαρη.

Μπορώ να βάλω ζαχαρωτά φύλλα πάνω σε τούρτα με επικάλυψη βουτυρόκρεμα ή σαντιγί;

Όχι. Μερικοί ζαχαροπλάστες προσθέτουν μια λεπτή στρώση σοκολάτας ή βερνίκι τροφίμων στο ζαχαρωτό φύλλο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε σαντιγί ή και βουτυρόκρεμα. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε μερικές δοκιμές πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο.

Μπορώ να βάλω ζαχαρωτά φύλλα πάνω σε παγωμένη τούρτα;

Όχι. Η υγρασία θα αλλοιώσει το βρώσιμο φύλλο και την εικόνα σας.

Μπορώ να αποθηκεύσω μια τούρτα με ζαχαρωτά φύλλα στην κατάψυξη;

Όχι.

Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να συντηρήσω μια τούρτα με ζαχαρωτά φύλλα;

Εάν θέλετε να συντηρήσετε την τούρτα για μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιήστε ένα ξηρό ψυγείο. Πρέπει να αποφευχθεί οποιαδήποτε μορφή υγρασίας λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας τους σε ζάχαρη.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αποθηκεύσω τα ζαχαρωτά φύλλα;

Αποθηκεύστε τα ζαχαρωτά φύλλα μέσα σε αεροστεγώς κλεισμένη σακούλα, σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Μπορώ να εκτυπώσω στα ζαχαρωτά φύλλα αν έχει αφαιρεθεί η προστατευτική μεμβράνη;

Ναι. Προτείνουμε να μην αφαιρέσετε την προστατευτική μεμβράνη πριν την εκτύπωση καθώς έτσι μπορεί να αποφύγετε τυχόν προβλήματα στην τροφοδοσία χαρτιού.

Ποιος είναι ο χρόνος ζωής των βρώσιμων φύλλων στο ράφι;

18 Μήνες.

Τι πάχος έχουν τα ζαχαρωτά φύλλα;

Το πάχος τους είναι 0,55-0,7 χιλιοστά.


Λεπτομέρειες

Με την τεχνολογία βρώσιμων εκτυπώσεων μπρούμε πλέον να τυπώσουμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες και εικόνες για να διακοσμούμε με αυτές τούρτες, cupcakes ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό φτιάξουμε.
  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση