×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.
Προηγούμενο

Γαμήλια Τούρτα "Παραλία"

Προηγούμενο

Οδηγιες για βρωσιμες εκτυπωσεις

Συμβουλες χρησης ζαχαροπαστας

Γρήγορη Επισκόπηση

Η πάστα ζάχαρης είναι το απόλυτο εργαλείο για ένα ζαχαροπλάστη/ζαχαροτέχνη. Χρησιμοποιείται για να διακοσμήσουμε όλων των ειδών κέικ, cupcake, μπισκότα και να φτιάξουμε κάθε είδους μοντέλο ή διακοσμητικό.
-'
-
-
Υλικά
Πάστα ζάχαρης renshaw extra Λευκό 250g
Βήματα
Διαθέτουμε πάστα ζάχαρης σε πάνω από 30 διαφορετικά χρώματα, αλλά με την ανάμειξη των τριών βασικών χρωμάτων μπορεί κάποιος να παρασκευάσει οποιοδήποτε χρώμα επιθυμεί για τις δημιουργίες του. Η πάστα ζάχαρης RENSHAW περιέχει gum tragacanth που της δίνει την ιδιότητα να είναι ιδιαίτερα εύπλαστη και εύκολη στη χρήση ώστε να φτιάξετε οποιαδήποτε δημιουργία έχετε φανταστεί πριν αρχίσει να σκληραίνει.

7 ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΖΑΧΑΡΗΣ:

1 - Μερικές φορές η πάστα ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο σκληρή ή να σπάει όταν αφαιρεθεί από τη συσκευασία. Το κλειδί είναι να την πλάσετε ώστε να ζεσταθεί και να αποκτήσει την επιθυμητή υφή.
2 - Σιγουρευτείτε ότι το κέικ σας έχει το επιθυμητό σχήμα και ομοιόμορφη επιφάνεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βουτυρόκρεμα είτε και μαρμελάδα ώστε να κολλήσει καλύτερα η πάστα ζάχαρης στο κέικ.
3 - Είναι πάντα απαραίτητο να πασπαλίζετε την επιφάνεια που δουλεύετε την ζαχαρόπαστα με άχνη ζάχαρη ώστε να μην κολλήσει στον πάγκο σας.
4 - Καθώς πλάθετε την ζαχαρόπαστα με τον πλάστη, περιστρέφετέ την συχνά και προσθέτετε άχνη ζάχαρη στον πλάστη σας για να μην σας κολλήσει. Προσοχή στην ποσότητα της άχνης ζάχαρης γιατί αν προσθέσετε πάρα πολύ τότε η ζαχαρόπαστα θα στεγνώσει.
5 - Όταν η ζαχαρόπαστα έχει πάρει το επιθυμητό μέγεθος χρησιμοποιήστε τον πλάστη για να μεταφέρετε την ζαχαρόπαστα πάνω από το κέικ και να σας βοηθήσει να την τοποθετήσετε απαλά πάνω στο κέικ. Απλώστε την απαλά πάνω στο κέικ και αποφύγετε να παγιδευτεί αέρας κάτω από αυτή.
6 - Περιστρέψτε το κέικ και με το πλάι του χεριού σας απλώστε την πάστα ζάχαρης, λειαίνοντας τις πιέτες που περισσεύουν περιμετρικά, με απαλές καθοδικές κινήσεις.
7 - Όταν είστε ευχαριστημένοι με την επικάλυψη, με ένα κοφτερό μαχαίρι αφαιρέστε την πάστα ζάχαρης που περισσεύει από την βάση της τούρτας. Μια περιστρεφόμενη βάση θα σας βοηθήσει σε αυτό το βήμα και ένα smoother θα σας δώσει τη δυνατότητα να πετύχετε το τέλειο, λείο αποτέλεσμα στην επικάλυψη της τούρτας σας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με την πάστα ζάχαρης σας προτείνουμε να την πλάσετε σε μία στεγνή επιφάνεια, πασπαλισμένη ελαφρώς με άχνη ζάχαρη. Με ένα πλάστη πλάστε την πάστα ζάχαρης σε πάχος 3-4 χιλιοστά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για επικάλυψη τούρτας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ:

Διαθέτουμε συσκευασίες πάστας ζάχαρης από 250gr. έως 10kg. για να μπορείτε να προμηθευτείτε την κατάλληλη ποσότητα για τις δημιουργίες σας. Αφού ανοιχθεί η συσκευασία, είναι σημαντικό η πάστα ζάχαρης να υποθηκευθεί σε μία αεροστεγή σακούλα ή δοχείο ώστε να διατηρήσει την πυκνότητα και την σύστασή της για μέχρι και 9 μήνες.


Λεπτομέρειες

Η πάστα ζάχαρης είναι το απόλυτο εργαλείο για ένα ζαχαροπλάστη/ζαχαροτέχνη. Χρησιμοποιείται για να διακοσμήσουμε όλων των ειδών κέικ, cupcake, μπισκότα και να φτιάξουμε κάθε είδους μοντέλο ή διακοσμητικό.
  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση