×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

. Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Banner Image

 

Banner Image

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η SugarWorld-Αλιπράντης ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1990 θέλοντας να καλύψει το κενό που υπήρχε στην αγορά της Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής όσον αφορά την διακόσμηση τούρτας με αγγλοσαξονικό ύφος. Με εφαλτήριο αυτό φέραμε στην Ελλάδα πολλές απο τις σύγχρονες τάσεις της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής, όπως η επικάλυψη πάστας ζάχαρης - Renshaw, καθώς και η παρουσίαση σταντ ολοκληρωμένων σετ γάμου και γενεθλίων, που σήμερα βρίσκονται σε όλα τα ζαχαροπλαστεία & αρτοποιεία της χώρας.
Με σκοπό να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Συνεργαζόμαστε στενά με παραγωγούς και προμηθευτές απο όλο τον κόσμο (Wilton, Renshaw, Culpitt, Squires Kitchen, Caljava, PME, Silikomart κ.α.) για να προσφέρουμε συνεχώς φρέσκες ιδέες και πρωτοποριακά προϊόντα που θα κάνουν κάθε σας γιορτή αξέχαστη. Τέλος, ξεκινήσαμε από το 1992 να διοργανώνουμε εγκεκριμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, με καταξιωμένους Έλληνες και διεθνής ζαχαροτέχνες. Παράλληλα με την οργάνωση επιδείξεων και τη συνεχή τηλεφωνική υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, εξασφαλίζουμε την καλύτερη χρήση όλων των προϊόντων μας.

Σας προσκαλούμε να επισκευθείτε τις εγκαταστάσεις μας, όπου διατηρούμε μόνιμη έκθεση όπου μπορείτε να δείτε απο κοντά τα προϊόντα μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει και θα σας κατευθύνει ώστε να βρείτε λύσεις και προϊόντα για κάθε περίσταση.
Απο το 1991 συμμετέχουμε με το προσωπικό και τα προϊόντα μας στην μεγαλύτερη έκθεση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής artoza.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.