×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

. Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.

Πληροφορίες Σεμιναρίων

25+ Χρόνια εμπειρίας

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση σεμιναρίων διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής, ταλαντούχοι Έλληνες και Διεθνείς ζαχαροτέχνες θα σας εκπαιδεύσουν στις πιο μοντέρνες τεχνικές και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ικανότητές σας. Τα σεμινάριά μας πραγματοποιούνται στον εξειδικευμένο χώρο σεμιναρίων σε ένα άρτια εξοπλισμένο και ευχάριστο περιβάλλον, δίπλα στον εκθεσιακό μας χώρο. Με το πέρας κάθε σεμιναρίου ο κάθε συμμετέχων παίρνει μαζί του τις μοναδικές του δημιουργίες.

Πλέον ανταγωνιστικές τιμές

Χάρη στους μοναδικούς συνεργάτες μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σεμινάρια στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σε μικρά γκρούπ ώστε να δωθεί η απαραίτητη προσοχή σε κάθε μαθητή. Για πολλαπλές κρατήσεις σεμιναρίων, όπως επίσης και για φοιτητές ή για άτομα με κάρτα ανεργίας, προσφέρουμε έκπτωση 10%. Επιπλέον με το πέρας κάθε σεμιναρίου οι συμμετέχοντες λαμβάνουν εκπτωτικό κουπόνι 10% για τις αγορές τους απο την εταιρία μας.

Εγκεκριμένο κέντρο σεμιναρίων

Διοργανώνουμε σεμινάρια για όλα τα επίπεδα μαθητών και με το πέρας του κάθε σεμιναρίου παρέχουμε πιστοποιητικό παρακολούθησης. Είμαστε το μοναδικό κέντρο σεμιναρίων στην Ελλάδα με την επίσημη πιστοποίηση The Wilton Method και της Renshaw Academy.Έχουν διδάξει σε εμάς:


Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

  • *Για την επιτυχή αποστολή θα πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις