×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

. Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ
99.20€ Συμπ. ΦΠΑ
Αρχικό
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 MAΪΟΥ 2024 08:30 - 13:30

Ελάτε να καλύψουμε κάθε βήμα για την παρασκευή τούρτας, από τις συνταγές και τον τρόπο κοπής των κέικ μέχρι την συναρμολόγηση της τούρτας και την εφαρμογή της ζαχαρόπαστας δημιουργόντας ένα υπέροχο φιόγκο.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ Αρχικό 99.20€ (Συμπ. ΦΠΑ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 MAΪΟΥ 2024 08:30 - 13:30

Πιο συγκεκριμένα στο σεμινάριο:
• Θα διδαχτούμε βήμα προς βήμα τα μυστικά της τεχνικής «τούρτα ανάποδα» (upside down), μια τεχνική ganache που εξασφαλίζει το τέλειο σχήμα.
• Θα αναλύσουμε την διαδικασία της επικάλυψης με ζαχαρόπαστα, δίνοντας έμφαση σε βασικές τεχνικές διακόσμησης όπως η δημιουργία ενός όμορφου φιόγκου με ζαχαρόπαστα μοντελισμού.
•Θα εξοικειωθούμε με τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμό, καθώς και με τη διαχείριση και τον χρωματισμό της ζαχαρόπαστας για να δημιουργήσουμε μοναδικά σχέδια διακόσμησης
•Θα δοθούν συνταγές για κέικ, ελβετική μαρέγκα βούτυροκρέμα και γκανάζ σοκολάτας

Για το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν, 1 κέικ ύψους 10cm (2 στρώσεις των 5cm) και διαμέτρου 15cm, και 500gr. βουτυρόκρεμμας (οι συνταγές θα σας δωθούν με την κράτηση της θέσης).

Για όποιον επιθυμεί μπορούμε να παρασκευάσουμε για εσάς την ελβετική μαρέγκα βουτυροκρέμα (500γρ.) και το κέικ με κόστος επιπλέον 20€+ΦΠΑ

Επίπεδο σεμιναρίου: Αρχικό
Παρέχονται πλήρως όλος ο εξοπλισμός και τα υλικά του σεμιναρίου
Στο τέλος του μαθήματος θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου και θα φύγετε με τις δικές σας ξεχωριστές δημιουργίες!

Εισηγήτρια στο σεμινάριο είναι η κυρία Μόρντο Αλίκη!
Κλείστε τώρα τη θέση σας!

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Η κράτηση θέσης για το σεμινάριο γίνεται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και ισχύει με την καταβολή του συνολικού ποσού συμμετοχής στο σεμινάριο. 
  • Τα εργαλεία και οι πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρέχονται από την εταιρεία Sugar World - Αλιπράντης.
  • Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι η ποδιά σας.
  • Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων έχετε 10% έκπτωση για τις αγορές που θα πραγματοποιήσετε στο χώρο μας και θα λάβετε ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% για την επόμενη αγορά σας.Για πληροφορίες και όρους συμμετοχής σχετικά με τα σεμινάρια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109603114 και στο email: seminars@sugarworld.gr.
  • Σε έκτακτη περίπτωση η εταιρεία Sugar World - Αλιπράντης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει το σεμινάριο.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.