Ελάτε να καλύψουμε κάθε βήμα για την παρασκευή τούρτας, από τις συνταγές και τον τρόπο κοπής των κέικ μέχρι την συναρμολόγηση της τούρτας και την εφαρμογή της ζαχαρόπαστας δημιουργόντας ένα υπέροχο φιόγκο.
Πιο συγκεκριμένα στο σεμινάριο:
• Θα διδαχτούμε βήμα προς βήμα τα μυστικά της τεχνικής «τούρτα ανάποδα» (upside down), μια τεχνική ganache που εξασφαλίζει το τέλειο σχήμα.
• Θα αναλύσουμε την διαδικασία της επικάλυψης με ζαχαρόπαστα, δίνοντας έμφαση σε βασικές τεχνικές διακόσμησης όπως η δημιουργία ενός όμορφου φιόγκου με ζαχαρόπαστα μοντελισμού.
•Θα εξοικειωθούμε με τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμό, καθώς και με τη διαχείριση και τον χρωματισμό της ζαχαρόπαστας για να δημιουργήσουμε μοναδικά σχέδια διακόσμησης
•Θα δοθούν συνταγές για κέικ, ελβετική μαρέγκα βούτυροκρέμα και γκανάζ σοκολάτας
Για το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν, 1 κέικ ύψους 10cm (2 στρώσεις των 5cm) και διαμέτρου 15cm, και 500gr. βουτυρόκρεμμας (οι συνταγές θα σας δωθούν με την κράτηση της θέσης).
Για όποιον επιθυμεί μπορούμε να παρασκευάσουμε για εσάς την ελβετική μαρέγκα βουτυροκρέμα (500γρ.) και το κέικ με κόστος επιπλέον 20€+ΦΠΑ
Επίπεδο σεμιναρίου: Αρχικό
Παρέχονται πλήρως όλος ο εξοπλισμός και τα υλικά του σεμιναρίου
Στο τέλος του μαθήματος θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου και θα φύγετε με τις δικές σας ξεχωριστές δημιουργίες!
Εισηγήτρια στο σεμινάριο είναι η κυρία Μόρντο Αλίκη!
Κλείστε τώρα τη θέση σας!
Χρήσιμες Πληροφορίες:
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Κανονική Τιμή: 8,47 €
Special Price 2,52 €