×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.
Προηγούμενο

Συμβουλές χρήσης για τα φύλλα Transfer Μαρέγκας

Προηγούμενο

6+1 Συνταγές Frosting

Τούρτα Halloween

Γρήγορη Επισκόπηση

Κάντε έκπληξη στους καλεσμένους σας φτιάχνοντας αυτή την τούρτα Halloween !
~'
Μέτριο
~
Υλικά
Συνταγή για γλάσο της επιλογής μας
Συνταγή για κέικ της επιλογής μας
Χρώμα ζαχαροπλαστικής σε πάστα Πορτοκαλί
Χρώμα ζαχαροπλαστικής σε πάστα Μαύρο

Εργαλείο Λείανσης

Εργαλείο Λείανσης, χτένες

Σακούλες για κορνέ

Μύτη για κορνέ 1Μ

Μύτη για κορνέ Νο 789

Περιστρεφόμενη βάση για τούρτα

Λίγη λαδόκολα
Ένα ψαλίδι
Λίγο crisco

Βήματα
Βήμα 1
Ετοιμάζουμε το μείγμα για κέικ σύμφωνα με την συνταγή που έχουμε επιλέξει. Ψήνουμε και έπειτα αφήνουμε να κρυώσουν δύο στρώσεις κέικ. Τις κόβουμε σε ύψος περίπου 7 και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο προσθέτωντας ανάμεσα την αγαπημένη μας κρέμα.

Βήμα 2
Ετοιμάζουμε 4 κούπες γλάσο ή βουτυρόκρεμα σε μέτρια πυκνότητα και καλύπτουμε ολόκληρη την τούρτα μας. Έπειτα χρησιμοποιώντας την οδοντοτή πλευρά του εργαλείου λείανσης δημιουργούμε αυλάκια περιμετρικά της τούρτας
. Σε μία κούπα γλάσο για επικάλυψη σοκολάτας προσθέτουμε μαύρο χρώμα ζαχαροπλαστικής αρκετό για να γίνει το γλάσο μας μαύρο. Το τοποθετούμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και με ένα κορνέ γεμίσουμε με το μαύρο γλάσο τις εσοχές που έχουμε δημιουργήσει στην τούρτα μας.
Τέλος με την λεία πλευρά του smoother λειαίνουμε τα πλαϊνά της τούρτας μέχρι να γίνει ομοιόμορφη και το αφήνουμε να κάτσει για τουλάχιστον μία ώρα.

Βήμα 3
Τυπώνουμε το σχέδιο της νυχτερίδας ή όποιο άλλο σχέδιο έχουμε επιλέξει και το μεταφέρουμε σε ένα χαρτί ψησίματος το οποίο κόβουμε με ένα ψαλίδι. Με το δάχτυλο απλώνουμε λίγο crisco στην λαδόκολα με το σχέδιό μας και το τοποθετούμε πάνω στην τούρτα σιγουρεύοντας ότι έχει κολλήσει καλά.
Σημειώνουμε που έχουμε βάλει στο σχέδιό μας στην βάση της τούρτας με λίγη ταινία.

Βήμα 4
Χρωματίζουμε 6 κούπες λευκού γλάσου, πορτοκαλί. Ετοιμάζουμε μία σακούλα για κορνέ με μία πλατιά μύτη και καλύπτουμε ολόκληρη την τούρτα με το πορτοκαλί γλάσο. Έπειτα με το εργαλείο λείανσης την λειαίνουμε ώστε να έχει μία ομοιόμορφη επιφάνεια.
Με την μύτη ενός μαχαιριού αφαιρούμε προσεκτικά την λαδόκολα με το σχέδιό μας, σύμψωνα με το σημάδι που έχουμε βάλει και λειαίνουμε τις άκρες του σχεδίου μας, όπου χρειάζεται.

Βήμα 5
Μεταφέρουμε το πορτοκαλί γλάσο που έχει περισσέψει σε μία άλλη σακούλα ζαχαροπλαστικής με μία μύτη σε σχήμα αστέρι και διακοσμούμε την κορυφή της τούρτας.

Λεπτομέρειες

Κάντε έκπληξη στους καλεσμένους σας φτιάχνοντας αυτή την τούρτα Halloween !
  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση