×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

. Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.
Προηγούμενο

Τούρτα Halloween

Προηγούμενο

Τούρτα Βαλεντίνου

6+1 Συνταγές Frosting

Διαθεσιμότητα Ενημέρωση με Email

Γρήγορη Επισκόπηση

Πώς θα φτιάξω frosting ,τι είδη frosting υπάρχουν και ποιά είναι η καλύτερη συνταγή ?
~'
Εύκολο
~
Υλικά
Έτοιμο Γλάσο Για Επικάλυψη Βανίλια 400g

Έτοιμο Γλάσο Για Επικάλυψη Σοκολάτα 400g
Βήματα
Frosting Βουτυρόκρεμας
Η βουτυρόκρεμα είναι ένα είδους frosting φτιαγμένο από βούτυρο (ή Crisco) και άχνη ζάχαρη. Η βουτρόκρεμα είναι το πιό εύκολο topping για cupcakes. Μπορείτε να βρείτε την βασική συνταγή για βουτυρόκρεμα στις ιδέες.

Cream Cheese Frosting
Το ιδανικό frosting για carrot cake ή hummingbird cake. Ξεκινάμε με την βασική συνταγή για βουτυρόκρεμα και απλά προσθέτουμε cream cheese στο τέλος του ανακατέματος.

Βουτυρόκρεμα ελβετικής μαρέγκας
Η βουτυρόκρεμα ελβετικής μαρέγκας φτιάχνεται με βάση την συνταγή για ελβετική μαρέγκα, προσθέτοντας αργά κύβους βούτυρου σε θερμοκρασία δωματίου όταν η μαρέγκα έχει κρυώσει.
Για να φτιάξουμε ελβετική μαρέγκα ζεσταίνουμε τα ασπράδια αυγών μαζί με ζάχαρη σε ένα bain marie μέχρι η ζάχαρη να λιώσει. Έπειτα χτυπάμε το μείγμα μας σε ένα μίξερ στο δυνατό μέχρι η μαρέγκα να στέκεται.

Βουτυρόκρεμα ιταλικής μαρέγκας
Όπως στην ελβετική, ετοιμάζουμε την ιταλική μαρέγκα και προσθέτουμε κομμάτια από βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου όταν η μαρέγκα έχει κρυώσει

Βουτυρόκρεμα γαλλικής μαρέγκας
Η βουτυρόκρεμα γαλλικής μαρέγκας φτιάχνεται όπως και οι παραπάνω βουτυρόκρεμες με μαρέγκα αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποιούμε τους κρόκους των αυγών αντί για το ασπράδι.
Ξεκινάμε προσθέτωντας τους κρόκους των αυγών στο μίξερ και ανακατεύουμε για περίπου 5 λεπτά. Παράλληλα ετοιμάζουμε το σιρόπι μας και το ζεσταίνουμε μέχρι να φτάσει στους 118-120ºC. Έπειτα ρίχνουμε αργά το σιρόπι στους κρόκους αυγών ενώ ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα. Όταν πλέον έχουμε προσθέσει όλο το σιρόπι ανακατεύουμε σε μεσαία προς υψηλή ταχύτητα για μερικά λεπτά ακόμα.

Γκανάζ
Αν σας αρέσει η σοκολάτα θα λατρέψετε το frosting γκανάζ.
Ξεκινάμε βάζωντας κρέμα γάλακτος σε ένα φούρνο μικροκυμμάτων μέχρι να ζεσταθεί αρκετά αλλά όχι να βράσει (2-2,5 λεπτά). Έπειτα προσθέτουμε κομμάτια κουβερτούρας και τα αφήνουμε μέσα για μερικά λεπτά να ζεσταθούν. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε μία μεμβράνη τροφίμων απο πάνω και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Όταν έχει φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου, το μεταφερουμε στο ψυγείο για να κρυώσει.

Έτοιμο frosting Renshaw
Εναλλακτικά αν δεν έχετε το χρόνο ή τις γνώσεις για να φτιάξετε το δικό σας frosting, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έτοιμο frosting από την Renshaw.
Διατίθεται σε συσκευασίες 400gr και 3kg ανάλογα την ποσότητα που θα χρειαστείτε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο γεύσεις, βανίλια ή σοκολάτα, να προσθέσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις ή ακόμα και να το χρωματίσετε για να πετύχετε το τέλειο για εσάς αποτέλεσμα.
Διαβάστε ακόμα στις ιδέες, την συνταγή renshaw cream cheese frosting για ένα εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο frosting !

Λεπτομέρειες

Πώς θα φτιάξω frosting ,τι είδη frosting υπάρχουν και ποιά είναι η καλύτερη συνταγή ?
  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση