Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να γίνει αφράτο.
Βήμα 3
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά προσθέτοντας ένα κουταλάκι γλυκού αλεύρι που φουρκώνει μόνο του μετά απο κάθε αυγό.
Βήμα 4
Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι και ομογενοποιούμε το μείγμα μας.
Βήμα 5
Βουτυρώνουμε δύο ταψιά των 15εκ και ψήνουμε για περίπου 25' μέχρι το ψηθεί το κέικ. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν στα ταψιά για 10' και μετά τα ξεφορμάρουμε σε μια σχάρα για να κρυώσουν ομοιόμορφα.
Οδηγίες διακόσμησης
Βήμα 1
Για να φτιάξουμε τη βουτυρόκρεμα, βάζουμε το ανάλατο βούτυρο σε ένα μπολ και χτυπάμε μέχρι να γίνει κρεμώδες και αφράτο. Κοσκινίζουμε την άχνη ζάχαρη στο μπολ και ανακατέβουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε 3-4 κουταλιές της σούπας γάλα και ένα κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε με ένα συρματάκι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 2
Στοιβάζουμε τις δύο στρώσεις παντεσπάνι χρησιμοποιώντας μια λεπτή στρώση μαρμελάδας φράουλα και βουτυρόκρεμας στο ενδιάμεσο.
Βήμα 3
Ζυμώνουμε την Ζαχαρόπαστα Easy Ice μέχρι να γίνει εύπλαστη πριν την ανοίξουμε σε φύλλο. Πασπαλίζουμε ελαφρά τον πάγκο μας με άχνη ζάχαρη και έπειτα ανοίγουμε την ζαχαρόπαστα με τον πλάστη σε πάχος περίπου 5mm.
Βήμα 4
Καλύπτουμε το κέικ μας με μια λεπτή στρώση απο την υπόλοιποη βουτυρόκρεμα και έπειτα με τον πλάστη σηκώνουμε την ζαχαρόπαστα και την τοποθετούμε πάνω στο κέικ λειαίνοντας τα πλαινά με την παλάμη του χεριού μας. Κόβουμε την ζαχαρόπαστα που περισσεύει στην βάση του κέικ με ένα μαχαίρι.
Βήμα 5
Ζυμώνουμε την πράσινη ζαχαρόπαστα μέχρι να γίνει εύπλαστη και φτιάχνουμε ένα λεπτό και μακρύ "μακαρόνι". Χρησιμοποιώντας λίγη βρώσιμη κόλλα, κολλάμε την πράσινη ζαχαρόπαστα στην άκρη του κέικ σε κυμματιστό μοτίβο. Αντίστοιχα, ζυμώνουμε την κόκκινη ζαχαρόπαστα και πλάθουμε 9-10 μπάλες. Τραβάμε την μία πλευρά να γίνει λίγο μυτερή και με μια οδοντογλυφίδα ή ένα μαχαίρι κάνουμε αυλακώσεις για να δώσουμε την υφή της φράουλας. Με την πράσινη ζαχαρόπαστα που μας έχει περισσέψει θα δημιουργήσουμε τα φύλλα και τα κοτσάνια για τις φράουλες. Την ανοίγουμε σε φύλλο και με τα ειδικά κουπάτ κόβουμε μικρά αστεράκια και φύλλα
Κάνουμε το ίδιο με την λευκή ζαχαρόπαστα για να φτιάξουμε και τα ανθάκια της φράουλας
Βήμα 6
Με λίγη βρώσιμη κόλλα κολλάμε τα διακοσμητικά που έχουμε φτιάξει πάνω στην τούρτα και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε το γλυκό μας !