Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύουμε καλά το τριμμένο μπισκότο με το λιωμένο βούτυρο.
Έπειτα πιέζουμε το μείγμα σε σφηνάκια ή θήκες σιλικόνης του σχήματος που επιθυμούμε αφήνοντας κενό στο κέντρο για να μπει αργότερα η γέμισή μας και τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1-2 ώρες.
Βήμα 2
Για την γέμιση, ανακατεύουμε το cream cheese με την άχνη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και την μαρμελάδα για περίπου 2 λεπτά, μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρευστο.
Βήμα 3
Όταν τα σφηνάκια μας έχουν παγώσει τα αφαιρούμε από την κατάψυξη και με ένα κορνέ ή κουτάλι τα γεμίζουμε με την κρέμα μας.
Βήμα 4
Προσθέτουμε τα φρέσκα raspberries από πάνω, περιχύνουμε με σιρόπι σοκολάτας και τα ρηνίσματα χρυσού και είμαστε έτοιμοι να τα απολαύσουμε με τους καλεσμένους μας.
Extra Tips:
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά φρούτα για την γέμιση όπως φράουλες και να διακοσμήσουμε τα σφηνάκια μας με ό,τι κας κας θέλουμε, ανάλογα την περίσταση!