Ετοιμάζουμε το μείγμα για cupcakes σύμφωνα με την συνταγή που έχουμε επιλέξει. Γεμίζουμε ένα ταψάκι για mini cupcakes με τα καραμελόχαρτα και τα γεμίζουμε με το μείγμα μας μέχρι τα 2/3.
Τα ψήνουμε σύμφωνα με τη συνταγή μας και έπειτα τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Βήμα 2
Ετοιμάζουμε ένα κορνέ με την μύτη 1Α και το γεμίζουμε με τη βουτυρόκρεμα της επιλογής μας. Έπειτα φτιάχνουμε μία βούλα από βουτυρόκρεμα πάνω σε κάθε cupcake.
Βήμα 3
Λιώνουμε τα candy melts μας και τα τοποθετούμε σε ένα μικρό μπωλ ή κούπα. Έπειτα πιάνουμε ένα-ένα τα cupcakes από την βάση τους, τα βουτάμε στα λιωμένα candy melts, τόσο ώστε να καλυφθεί όλη η βουτυρόκρεμα.
Βήμα 4
Αφήνουμε γρήγορα τα cupcake στον πάγκο μας και πασπαλίζουμε με τις πέρλες στην βάση της επικάλυψης από candy melts.
Βήμα 5
Τέλος προσθέτουμε μία καρδιά στην κορυφή του cupcake και το βάζουμε στο ψυγείο για 10-15 λεπτά ώστε να σταθεροποιηθούν τα candy melts.