×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

. Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και Κύπρου. Τα προϊόντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Αποστολής που μας έχετε υποδείξει στο αντίστοιχο πεδίο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ή σε μια από τις δηλωμένες διευθύνσεις εφόσον έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής που σας εξυπηρετεί, ανάμεσα στους παρακάτω:

1. Aποστολή στο χώρο σας με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε – Porta Porta). Η παράδοση γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την για την Αττική, και εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για την επαρχία από την ημερομηνία που η παραγγελία σας φεύγει από τις εγκαταστάσεις μας.

2. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής σας. Εντός 2 ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργάζεστε οφείλει να μας καλέσει για να ορίσουμε την ημέρα και ώρα παραλαβής των προϊόντων. Η τελική αξία της παραγγελίας μπορεί είτε να εξοφληθεί στην SugarWorld – Αλιπράντης από τον πελάτη, είτε η εταιρία courier που συντονίζει ο πελάτης να εξοφλήσει κατά την παραλαβή. Η εξόφληση του κόστος μεταφορικών γίνεται έπειτα από συνεννόηση του πελάτη με την εταιρία ταχυμεταφορών.

3. Παραλαβή από το χώρο μας, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8.00 με 16:00

Σάββατο: 8.00 με 14:00

4. Παράδοση σε μεταφορική εταιρία της επιλογή σας. Η μεταφορική εταιρία πρέπει να εδρεύει εντός της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας. Ισχύει για παραγγελίες καθαρής αξίας 25 € και άνω (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

5. Παράδοση στον χώρο σας. Ισχύει μόνο για πελάτες χονδρικής που εδρεύουν εντός Αττικής, και για παραγγελίες καθαρής αξίας 25 € και άνω (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Τα έξοδα αποστολής με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών διαμορφώνονται ως εξής:

Εντός Αττικής

0 έως 2 kg | 2 €

2 έως 6 kg | 4 €

6+ kg | 8

Εκτός Αττικής

0 έως 2 kg | 2,5 €

2 έως 6 kg | 4,5 €

6+ kg | 9 

Στις παραπάνω τιμές των εξόδων αποστολής δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Επιπροσθέτως, η SugarWorld – Αλιπράντης επισημαίνει:

- Σε περιπτώσεις που το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 15kg θα υπάρξει επικοινωνία εκ μέρους της SugarWorld – Αλιπράντης για εύρεση της πιο οικονομικής λύσης.

- Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος παραγγελίας.

- Για αποστολές σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να αλλάξουν, σύμφωνα με τη διαχείριση και το χρονοδιάγραμμα της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφορών.

- Για αποστολές στην Κύπρο γίνεται επικοινωνία ώστε να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής.

Δωρεάν κόστος μεταφοράς

- Ισχύει μόνο για πελάτες λιανικής και για παραγγελίες μέσω eshop εντός Ελλάδος, με καθαρή αξία 80,00 € και άνω (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

- Σε περιπτώσεις δωρεάν αποστολής η επιλογή του τρόπου αποστολής γίνεται από την SugarWorld - Αλιπράντης.

Παραδόσεις

Κατά την παράδοση των προϊόντων από την εταιρία courier ή τη μεταφορική, συμβουλεύουμε όλους τους πελάτες να ελέγχουν:

1. Αν ο αριθμός των αντικειμένων που παραδόθηκαν αντιστοιχεί με τον αριθμό που αναγράφεται στο τιμολόγιο

2. Αν τα ονόματα ή οι κωδικοί των προϊόντων στις συσκευασίες είναι τα ίδια με αυτά που αναφέρονται στο τιμολόγιο

3. Αν το δέμα έχει αλλοιωθεί με κάποιον τρόπο

Οποιαδήποτε φθορά ή απώλεια του δέματος ή των προϊόντων θα πρέπει να αναφέρεται αμέσως. Η έγκαιρη επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 2109603114 για οποιοδήποτε πρόβλημα, είναι αναγκαία για την αναφορά των φθορών και την αναπλήρωση των προϊόντων. Για να εξακριβωθεί ενδεχόμενη φθορά που έχει προκληθεί κατά τη μεταφορά των προϊόντων, θα πρέπει τα αποδεικτικά στοιχεία να τεκμηριώνονται με φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή ώστε να μπορούμε να τις διαβιβάσουμε στις εκάστοτε συνεργαζόμενες εταιρίες.

Μη παραλαβή παραγγελίας

Σε περίπτωση που δεν αποδεχθείτε παραλαβή της παραγγελίας σας, τότε η παραγγελία σας θα επιστρέψει στην εταιρεία μας και θα επιβαρυνθείτε με το σύνολο των εξόδων μεταφοράς.

Ανωτέρα βία

Η SugarWorld - Αλιπράντης δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, καιρικές συνθήκες, προβλήματα προμηθευτών/μεταφοράς/παραγωγής κλπ.