×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

. Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί υπαναχώρηση από την αγορά, διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για λόγους ασφαλείας και υγιεινής δε δεχόμαστε επιστροφές βρώσιμων προϊόντων, εκτός από περιπτώσεις που το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Επίσης, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

- Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της SugarWorld – Αλιπράντης σας παραδόθηκαν προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.

- Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν για το οποίο υπάρχει αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της SugarWorld – Αλιπράντης.

Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις η αίτηση για αντικατάσταση θα πρέπει να γίνει γραπτώς και μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Το κόστος επιστροφής το αναλαμβάνει πλήρως η SugarWorld – Αλιπράντης.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων θα πρέπει τα είδη προς αντικατάσταση ή επιστροφή να συνοδεύονται με τα απαραίτητα παραστατικά. Επιπροσθέτως, θα πρέπει τα προς αντικατάσταση προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές, ενώ η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή και ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα της εκ νέου αποστολής του προϊόντος.

Πριν από κάθε επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την SugarWorld - Αλιπράντης, για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.