×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

. Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικά

Το sugarworld.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ ΕΠΕ», η οποία εδρεύει στο Ελληνικό Αττικής στην οδό Κομνηνών 16 και εκπροσωπείται νόμιμα με ΑΡ.ΓΕΜΗ: 2207401000 - Α.Φ.Μ. 095736490 και Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης, κεντρική ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@sugarworld.gr και τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 210 9603114, 210 9634671.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος της SugarWorld – Αλιπράντης ΕΠΕ θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.
Αποστολή
οποιασδήποτε παραγγελίας, συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Όλα τα προϊόντα που εμπορεύονται από τη SUGARWORLD – ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ ΕΠΕ συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πληρούν τους σχετικούς κανόνες ασφαλείας που τα αφορούν. Με την αποστολή της παραγγελίας, ο πελάτης δηλώνει ότι έχει διαβάσει και ότι αποδέχεται τους όρους πώλησης καθώς και τις διαδικασίες πληρωμής και αποστολής.

Επίσης είναι πιθανό να υπάρχουν ανακρίβειες και λάθη στις γενικές πληροφορίες και τα προϊόντα που υπάρχουν στον ιστότοπο, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρει η SUGARWORLD – ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ ΕΠΕ. Παρ’ όλα αυτά, δεσμευόμαστε για την άμεση διόρθωση όποιων ανακριβειών αναφερθούν και εγγυόμαστε την καταβολή συνεχών προσπαθειών πλήρους εξάλειψής τους.

Η SUGARWORLD – ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα και τη διακριτική ευχέρεια:

Α. Να πραγματοποιεί βελτιώσεις ή/και τροποποιήσεις σε κάθε υπηρεσία, προϊόν ή/και λογισμικό που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο

Β. Να πραγματοποιεί αλλαγή ή διαγραφή ονομάτων χρηστών (username) και κωδικών

Γ. Να παύσει την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας ή/και λογισμικού, να απέχει από τη δημοσίευση στον δικτυακό τόπο της και να διαγράφει από αυτόν οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό παρέχεται ή τοποθετείται από χρήστη, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά για λόγους λειτουργικότητας, ασφάλειας ή άλλους αναγκαίους λόγους.

Δ. Να χρησιμοποιήσει προτάσεις ή πληροφορίες που διατίθενται από χρήστες-μέλη με όποιο τρόπο κρίνει κατάλληλο στα νόμιμα πλαίσια χρήσης (όπως στην περίπτωση προστασίας προσωπικών δεδομένων).Μεταβολές των όρων χρήσης

Η Sugar World - Αλιπράντης διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους για τη χρήση της ιστοσελίδας οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών αυτής. Τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και στις προϋποθέσεις τίθενται σε ισχύ άμεσα, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Με τη χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν αυτών τεκμαίρεται ρητή αποδοχή των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Για το λόγο αυτό συστήνεται η ανάγνωση των όρων χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής και έγκαιρη ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους.Πνευματικά Δικαιώματα

Τα λογότυπα και τα σήματα της εταιρείας SUGARWORLD - ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ ΕΠΕ που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας, ενώ τα λογότυπα και τα σήματα των άλλων εταιρειών που εμφανίζονται είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Ο σχεδιασμός και τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων, λογοτύπων, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού αποτελούν ιδιοκτησία της SUGARWORLD - ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική ή ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό Πάροχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας από την Sugarworld - Αλιπράντης. Η εμφάνιση του ως άνω περιεχομένου στην ιστοσελίδα δεν δύναται καθ’ οιονδήποτε τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω στοιχείων.Περιορισμός Ευθύνης

· Κάθε πληροφορία που αναρτάται και αναφέρεται στις προδιαγραφές των προβαλλόμενων προϊόντων, γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τις πληροφορίες και οδηγίες, που έχουμε λάβει από τον εκάστοτε Κατασκευαστή.

· Η Sugar World - Αλιπράντης μεριμνά για την άρτια λειτουργία της ιστοσελίδας και την ακρίβεια του περιεχομένου της. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η τοποθεσία δε θα προσβληθεί από ιούς.

· Η Sugar World - Αλιπράντης μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να μεταβάλει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας ή περιγραφής προϊόντος ή υπηρεσίας.

· Η Sugar World - Αλιπράντης εφιστά την προσοχή του χρήστη στο ενδεχόμενο η πρόσβαση στην παρούσα να ανασταλεί ή διακοπεί για λόγους ή προβλήματα που ανάγονται στους servers φιλοξενίας.

· Για τις τραπεζικές σας συναλλαγές η Sugar World – Αλιπράντης έχει εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον με την χρήση πρωτοκόλλου SSL και τη συνεργασία με αναγνωρισμένους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Οποιοδήποτε κώλυμα παρουσιαστεί κατά την τραπεζική συναλλαγή αφορά αποκλειστικά σε ευθύνη της Τράπεζας και του χρήστη.

· Κατά την αγορά ο Αγοραστής δηλώνει συνειδητά και υπεύθυνα ότι κάνει νόμιμη χρήση της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιεί. Δεν ευθύνεται η Sugar World - Αλιπράντης για μη νόμιμη χρήση αυτής.

· Δε βαρύνει την Sugar World - Αλιπράντης η κάλυψη αξιώσεων τρίτων από παραπλάνησή τους, λόγω αντιγραφής, παραποίησης της σελίδας ή σφετερισμού μέρους αυτής από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, τα οποία προέβησαν στις ανωτέρω ενέργειες κατά παράβαση των πνευματικών και βιομηχανικών δικαιωμάτων της Sugar World - Αλιπράντης και των χρηστών ηθών.

· Με σκοπό την ολοκληρωμένη πληροφόρηση του περιηγητή είναι δυνατόν η ιστοσελίδα να παραπέμπει σε συνδέσμους (links), οι οποίοι μεταφέρουν το χρήστη σε διαδικτυακές τοποθεσίες τρίτων. Ρητά δηλώνεται ότι η Sugar World - Αλιπράντης σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των συνδέσμων αυτών ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί στο χρήστη από την περιήγησή του σε αυτές τις σελίδες.Ευθύνη Χρήστη

Ο χρήστης της ιστοσελίδας sugarworld.gr αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά ήθη. Επίσης:

· Αποδέχεται ότι θα απέχει από κάθε δημοσίευση ή μετάδοση με κάθε τρόπο περιεχομένου, που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντίθετο στα χρηστά ήθη ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου ατόμου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές και άλλες διακρίσεις ή δύναται να προκαλέσει βλάβη σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.

· Θα αποφεύγει επίσης κάθε ενέργεια που παραβιάζει ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, επαγγελματικό απόρρητο, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.

· Δεσμεύεται παράλληλα ότι δε θα προσπαθήσει να κάνει χρήση αρχείων ή προγραμμάτων, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών ή ακόμη και τη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών. Αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποια από τις ως άνω παραβάσεις, η Sugar World – Αλιπράντης διατηρεί το δικαίωμα αυτόματης διαγραφής του παρανομούντος χρήστη, προβαίνοντας παράλληλα σε κάθε από το νόμο προβλεπομένη ενέργεια. Διεκδίκηση αποζημίωσης από την εταιρεία για κάθε ζημία που προκαλείται από την αδικοπρακτική συμπεριφορά του χρήστη δεν αποκλείεται.

Σε κάθε περίπτωση και με την επιφύλαξη όσων αναφέρονται ανωτέρω, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τρίτους μέσω e-mail ή με τη βοήθεια των social media σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι ως άνω όροι και προϋποθέσεις διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και Κύπρου. Τα προϊόντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Αποστολής που μας έχετε υποδείξει στο αντίστοιχο πεδίο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ή σε μια από τις δηλωμένες διευθύνσεις εφόσον έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής που σας εξυπηρετεί, ανάμεσα στους παρακάτω:

1. Aποστολή στο χώρο σας με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε – Porta Porta). Η παράδοση γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την για την Αττική, και εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για την επαρχία από την ημερομηνία που η παραγγελία σας φεύγει από τις εγκαταστάσεις μας.

2. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής σας. Εντός 2 ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργάζεστε οφείλει να μας καλέσει για να ορίσουμε την ημέρα και ώρα παραλαβής των προϊόντων. Η τελική αξία της παραγγελίας μπορεί είτε να εξοφληθεί στην SugarWorld – Αλιπράντης από τον πελάτη, είτε η εταιρία courier που συντονίζει ο πελάτης να εξοφλήσει κατά την παραλαβή. Η εξόφληση του κόστος μεταφορικών γίνεται έπειτα από συνεννόηση του πελάτη με την εταιρία ταχυμεταφορών.

3. Παραλαβή από το χώρο μας, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8.00 με 16:00

Σάββατο: 8.00 με 14:00

4. Παράδοση σε μεταφορική εταιρία της επιλογή σας. Η μεταφορική εταιρία πρέπει να εδρεύει εντός της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας. Ισχύει για παραγγελίες καθαρής αξίας 25 € και άνω (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

5. Παράδοση στον χώρο σας. Ισχύει μόνο για πελάτες χονδρικής που εδρεύουν εντός Αττικής, και για παραγγελίες καθαρής αξίας 25 € και άνω (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Τα έξοδα αποστολής με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών διαμορφώνονται ως εξής:

Εντός Αττικής

0 έως 2 kg | 2 €

2 έως 6 kg | 4 

6+  | 8,00 

Εκτός Αττικής

0 έως 2 kg | 2,50 €

2 έως 6 kg | 4,50 €

6+  | 9,00 

Στις παραπάνω τιμές των εξόδων αποστολής δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Επιπροσθέτως, η SugarWorld – Αλιπράντης επισημαίνει:

- Σε περιπτώσεις που το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 15kg θα υπάρξει επικοινωνία εκ μέρους της SugarWorld – Αλιπράντης για εύρεση της πιο οικονομικής λύσης.

- Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος παραγγελίας.

- Για αποστολές σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να αλλάξουν, σύμφωνα με τη διαχείριση και το χρονοδιάγραμμα της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφορών.

- Για αποστολές στην Κύπρο γίνεται επικοινωνία ώστε να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής.

Δωρεάν κόστος μεταφοράς

Ισχύει μόνο για πελάτες λιανικής και για παραγγελίες μέσω eshop εντός Ελλάδος, με καθαρή αξία 80,00 € και άνω (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

- Σε περιπτώσεις δωρεάν αποστολής η επιλογή του τρόπου αποστολής γίνεται από την SugarWorld - Αλιπράντης.

Παραδόσεις

Κατά την παράδοση των προϊόντων από την εταιρία courier ή τη μεταφορική, συμβουλεύουμε όλους τους πελάτες να ελέγχουν:

1. Αν ο αριθμός των αντικειμένων που παραδόθηκαν αντιστοιχεί με τον αριθμό που αναγράφεται στο τιμολόγιο

2. Αν τα ονόματα ή οι κωδικοί των προϊόντων στις συσκευασίες είναι τα ίδια με αυτά που αναφέρονται στο τιμολόγιο

3. Αν το δέμα έχει αλλοιωθεί με κάποιον τρόπο

Οποιαδήποτε φθορά ή απώλεια του δέματος ή των προϊόντων θα πρέπει να αναφέρεται αμέσως. Η έγκαιρη επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 2109603114 για οποιοδήποτε πρόβλημα, είναι αναγκαία για την αναφορά των φθορών και την αναπλήρωση των προϊόντων. Για να εξακριβωθεί ενδεχόμενη φθορά που έχει προκληθεί κατά τη μεταφορά των προϊόντων, θα πρέπει τα αποδεικτικά στοιχεία να τεκμηριώνονται με φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή ώστε να μπορούμε να τις διαβιβάσουμε στις εκάστοτε συνεργαζόμενες εταιρίες.

Μη παραλαβή παραγγελίας

Σε περίπτωση που δεν αποδεχθείτε παραλαβή της παραγγελίας σας, τότε η παραγγελία σας θα επιστρέψει στην εταιρεία μας και θα επιβαρυνθείτε με το σύνολο των εξόδων μεταφοράς.

Ανωτέρα βία

Η SugarWorld - Αλιπράντης δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, καιρικές συνθήκες, προβλήματα προμηθευτών/μεταφοράς/παραγωγής κλπ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση ο πελάτης επιθυμεί υπαναχώρηση από την αγορά, διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για λόγους ασφαλείας και υγιεινής δε δεχόμαστε επιστροφές βρώσιμων προϊόντων, εκτός από περιπτώσεις που το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Επίσης, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

- Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της SugarWorld – Αλιπράντης σας παραδόθηκαν προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.

- Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν για το οποίο υπάρχει αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της SugarWorld – Αλιπράντης.

Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις η αίτηση για αντικατάσταση θα πρέπει να γίνει γραπτώς και μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Το κόστος επιστροφής το αναλαμβάνει πλήρως η SugarWorld – Αλιπράντης.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων θα πρέπει τα είδη προς αντικατάσταση ή επιστροφή να συνοδεύονται με τα απαραίτητα παραστατικά. Επιπροσθέτως, θα πρέπει τα προς αντικατάσταση προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές, ενώ η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή και ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα της εκ νέου αποστολής του προϊόντος.

Πριν από κάθε επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την SugarWorld - Αλιπράντης, για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.