×
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

. Σύνδεση Εγγραφή

SugarWorld

Product was successfully added to your shopping cart.
Προηγούμενο

Λουλούδια και άλλες ιδέες με φύλλα βάφλας

Προηγούμενο

Συμβουλές χρήσης για τα φύλλα Transfer Μαρέγκας

Συμβουλές χρήσης για χρώματα σε πάστα από την Wilton

Γρήγορη Επισκόπηση

Διαβάστε πώς θα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με τα χρώματα πάστας της Wilton.
~'
~
~
Υλικά Πάστα Χρώμα Wilton στα χρώματα της επιλογής σας
Βήματα
Τα χρώματα τροφίμων σε μορφή πάστας Wilton είναι συμπυκνωμένα, δίνοντας ζωντανά ή βαθιά χρώματα χωρίς να αλλάζει σύσταση του μείγματός μας.
Προσθέστε τα χρώματα πάστας στην πάστα ζάχαρης, σε μικρές ποσότητες με μια καθαρή οδοντογλυφίδα ή σπάτουλα.

Βαθιά χρώματα:
Όταν φτιάχνετε βαθιά χρώματα, όπως το μαύρο, το καφέ ή το κόκκινο θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερες ποσότητες από ότι συνήθως. Μπορεί να χρειαστούν έως και 28 γραμμάρια για κάθε κούπα μείγματος ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τα σκούρα χρώματα συνιστώνται μόνο για χρήση σε λεπτομέρειες ή σε μικρές επιφάνειες.

Χρώματα που σκουραίνουν:
Τα χρώματα γίνονται πιο σκούρα όταν αναμειγνύονται με βουτυρόκρεμα. Χρωματίστε την βουτυρόκρεμα 1-2 ώρες πριν από τη διακόσμηση για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Τα χρώματα εξασθενούν ελαφρώς όταν αναμειχθούν με πάστα ζάχαρης.

Ξεθωριασμένα χρώματα:
Το φως του ήλιου ή το φθορίζον φως μπορεί προκαλέσει εξασθένιση σε μερικά χρώματα. Αφού διακοσμηθεί το κέικ μας, είναι καλό να το φυλάξουμε σε ένα δροσερό δωμάτιο, μακριά από άμεσο φως.

Χυμός λεμονιού:
Μερικές φορές ο χυμός λεμονιού μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα χρώματα, όπως πχ το μοβ να γίνει μπλε. Εάν η συνταγή έχει ένα από αυτά τα συστατικά σε αυτό, παραλείψτε το. Επιπλέον, το νερό της βρύσης σε κάποιες γεωγραφικές περιοχές μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα χρώματα.
Εάν η συνταγή για βουτυρόκρεμα που χρησιμοποιείτε περιέχει νερό, αντικαταστήστε το με γάλα.

Χρώματα που «τρέχουν»:
Συνήθως, τα χρώματα που «τρέχουν» σε μία διακοσμημένη τούρτα είναι αποτέλεσμα μη κατάλληλης αποθήκευσης. Δεν συνιστάται να επικαλύπτετε τούρτες ενώ είναι κατεψυγμένες, καθώς η τούρτα πρέπει να "αναπνεύσει" ενώ αποψύχεται. Αφήστε το κέικ να ξεπαγώσει πριν από την επικάλυψη για να αποφύγετε το «τρέξιμο» των χρωμάτων. Ακόμα ένα αεροστεγές κάλυμμα στο κέικ που φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μπορεί να δημιουργήσει υγρασία που μπορεί να προκαλέσει «τρέξιμο» των χρωμάτων.

Αφαίρεση λεκέδων:
Όλα τα βαθιά χρώματα στη φύση λεκιάζουν, όπως τα blueberries, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι επιβλαβές. Τα χρώματα πάστας μπορεί να λεκιάσουν τα δόντια και το δέρμα, ωστόσο, απλά το πλύσιμο της περιοχής του δέρματος με σαπούνι και ζεστό νερό θα αφαιρέσει το χρώμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο ισχυρά καθαριστικά σε πάγκους και άλλες επιφάνειες. Αρχικά ρίξτε λίγο χλιαρό νερό για να εντοπίσετε το χρώμα. Ξεπλύνετε προσεκτικά και αφήστε να στεγνώσει. Αν το χρώμα εξακολουθεί να παραμένει, χρησιμοποιήστε ένα εμπορικό καθαριστικό στο ρούχο, το χαλί, την ταπετσαρία κλπ.
Στην περίπτωση ενός χρώματος που έχει κόκκινο #3 ως συστατικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύδι ή χυμό λεμονιού πάνω στο λεκέ. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στη συνέχεια αφήστε να στεγνώσει πριν χρησιμοποιήσετε ένα εμπορικό καθαριστικό.

Extra Tips:
ΚΟΚΚΙΝΟ

Υπάρχουν τρία διαφορετικά κόκκινα. Κόκκινο Χριστουγέννων, Κόκκινο-Κόκκινο και Κόκκινο χωρίς γεύση.
Μπορεί να χρειαστεί έως και 28 γραμμάρια από κόκκινο χρώμα σε πάστα ανά φλιτζάνι μείγματος για να φτιάξετε ένα βαθύ κόκκινο.
Όταν χρωματίσετε το μείγμα σας βαθύ κόκκινο, μπορεί να εντοπίσετε μια πικρή επίγευση. Χρησιμοποιήστε το Κόκκινο Χωρίς Γεύση όταν θέλετε να χρωματίσετε μεγάλο μέρος της τούρτας. Το Κόκκινο Χωρίς Γεύση δεν περιέχει κόκκινο #3 που προκαλεί την πικρή επίγευση.

ΠΡΑΣΙΝΟ

Τα πράσινα απαιτούν πολύ μικρή ποσότητα χρώματος για να χρωματίσετε το μείγμα σας. Πόσο χρώμα θα προσθέσετε εξαρτάται από τον τόνο του πράσινου που θέλετε.

ΜΑΥΡΟ

Όταν χρησιμοποιήσετε μαύρο χρώμα σε λευκή βουτυρόκρεμα, μπορεί επίσης να αποκτήσει πικρή επίγευση. Χρησιμοποιήστε πάστα ζάχαρης σε χρώμα σοκολάτας και προσθέστε μια μικρή ποσότητα μαύρου χρώματος.

ΚΑΦΕ

Το καφέ χρώμα κάποιες φορές εμφανίζει πράσινες αποχρώσεις. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν υπάρχουν όξινα στοιχεία στην τούρτα. Μην χρησιμοποιήσετε όξινα υλικά εάν θέλετε να χρωματίσετε την τούρτα σας καφέ. Ακόμα μπορείτε να διαλύσετε το καφέ χρώμα σε 1/4 κουταλάκι του γλυκού νερό πριν το προσθέσετε στη πάστα ζάχαρης ώστε να αποφύγετε τις πράσινες αποχρώσεις.

ΛΕΥΚΟ-ΛΕΥΚΟ

Το λευκό-λευκό χρησιμοποιείται για να κάνει πιο φωτεινό ένα μείγμα που έχει πολύ σκούρο χρώμα. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για την παρασκευή λευκής βουτυρόκρεμας με βούτυρο ή μαργαρίνη.

Λεπτομέρειες

Διαβάστε πώς θα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με τα χρώματα πάστας της Wilton.
  1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση