Τα σπιτικά donuts είναι τα καλύτερα και με αυτή την απλή συνταγή θα έχετε μια νόστιμη βάση για να διακοσμήσετε με ζαχαρόπαστα, candy melts, γλάσο, κας κας ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 220 Βαθμούς και ετοιμάζουμε το ταψάκι για donuts αλείφοντάς το με λίγο βούτυρο.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο. Προσθέτουμε το βουτυρόγαλα, τα αυγά και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3
Γεμίζουμε τις φόρμες περίπου μέχρι τα 2/3 και ψήνουμε για 7-9 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν ή να επανέρχονται στο άγγιγμα. Τα αφήνουμε μερικά λεπτά να στεγνώσουν, τα αφαιρούμε από τις φόρμες και είναι έτοιμα να τα διακοσμήσουμε με γλάσο, ζαχαρόπαστα, ζάχαρη, κας κας ή ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε
Τα σπιτικά donuts είναι τα καλύτερα και με αυτή την απλή συνταγή θα έχετε μια νόστιμη βάση για να διακοσμήσετε με ζαχαρόπαστα, candy melts, γλάσο, κας κας ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν
Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση
Χρησιμοποιούμε cookies για να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης.