Γρήγορη Επισκόπηση
Η αμυγδαλόπαστα (Marzipan) της Renshaw είναι ιδανική για επικάλυψη και μοντελοποίηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κουπάτ ή καλούπια, ενώ χρωματίζεται και αρωματίζεται πολύ εύκολα.
Ζυμώστε την αμυγδαλόπαστα μέχρι να γίνει εύκαμπτη. Ανοίξτε σε πάχος περίπου 5 χιλιοστών σε μια επιφάνεια ελαφρώς πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη. Καλύψτε το κέικ σας κόβοντας τα περισσευούμενα μέρη της αμυγδαλόπαστας με ένα μαχαίρι.
Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
Με πιστοποίηση Kosher.