Σεμινάρια Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής με τις Queen of Hearts

//Σεμινάρια Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής με τις Queen of Hearts

H SugarWorld Αλιπράντης έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τρία μοναδικά σεμινάρια με βουτυρόκρεμα των διάσημων Queen of Hearts.

H φιλοσοφία της Valeri και της Christina δεν είναι μόνον η διακόσμηση μιας όμορφης τούρτας 100% με βουτυρόκρεμα αλλά κυρίως εστιάζουν στο να αποκτήσετε τις βάσεις και τις απαραίτητες γνώσεις για να δουλεύετε με άνεση και φαντασία τη βουτυρόκρεμα σαν βασικό ύλικο της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής.

Σεμινάριο

  • Ηλιοτρόπιο:  Θα ανακαλύψετε τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να φτιάχνετε χάντρες βουτυρόκρεμας (τεχνική Beadwork) καθώς επίσης τρισδιάστατα λουλούδια και φύλλα
  • Woodland:  Θα διδαχτείτε τις βασικές αρχές περί χρωμάτων, υφής, και σκίασης. Θα δουλέψετε σε τρια διαφορετικά επίπεδα και θα δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας μόνο μία σπάτουλα και βουτυρόκρεμα
  • Ροζ Patchwork: Θα εξοικειωθείτε με την τεχνική Impression και θα σχεδιάσετε τρία διαφορετικά μοτίβα καθώς και τρισδιάστατα τριαντάφυλλα, όλα από βουτυρόκρεμα! Επίσης θα δουλέψετε με αληθινά φύλλα χρυσού

Η τεχνική Beadwork  θεωρήθηκε ως η καλύτερη τεχνική για Τούρτες Γάμου στην κατηγορία Wedding Cake της Διεθνούς Έκθεσης του Λονδίνου «Cake International Show» το  2013.

Η τεχνική Impression σας δίνει τη δυνατότητα για πληθώρα σχεδίων και συνδυασμών διατηρώντας την επιφάνεια των γλυκών σας επίπεδη.

Μοιραστείτε το πάθος και την αγάπη για τη ζαχαροτεχνία και απολαύστε τα ιδιαίτερα σεμινάρια των Queen of Hearts που υπόσχονται να σας εντυπωσιάσουν τόσο θεματικά όσο και με την ευκολία των τεχνικών για δημιουργία έργων τέχνης απλά με βουτυρόκρεμα και μύτες κορνέ!

Κλείστε τώρα τη θέση σας στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει! Συνδυάστε ενότητες σεμιναρίων και επωφεληθείτε σημαντικών εκπτώσεων:

2017-07-03T08:29:09+00:00 Μάιος 17th, 2017|