Σεμινάρια WILTON

//Σεμινάρια WILTON
Σεμινάρια WILTON 2017-03-22T10:51:03+00:00

H Sugar World – Αλιπράντης σας καλωσορίζει στο δημιουργικό κόσμο της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής και σας παρουσιάζει τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια της εταιρείας «Wilton«.

Τα σεμινάρια της Wilton απευθύνονται ακόμα και σε άτομα χωρίς ιδιαίτερη προηγούμενη εμπειρία στην διακοσμητική ζαχαροπλαστική.

Ο πλήρης κύκλος σεμιναρίων ολοκληρώνεται σε 4 διαφορετικές ενότητες:

  • Wilton Method 1: Building Butttercream Skills
  • Wilton Method 2: Flowers and Cake Design
  • Wilton Method 3: Fondant & Gum Paste
  • Wilton Method 4: Advanced Gum & Paste Flowers (απαιτείται προηγούμενη εμπειρία)

Η κάθε ενότητα από τις πρώτες τρεις μεθόδους, ασχολείται με τα υλικά κλειδιά της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής όπως είναι η βουτυρόκρεμα, το royal icing και η ζαχαρόπαστα.  Ολοκληρώνοντας κάθε ενότητα θα λάβετε όλες τις γνώσεις που απαιτούνται για ξεχωριστές δημιουργίες με βάση το κάθε υλικό και θα έχετε φτιάξει κατά τη διάρκεια του κάθε σεμιναρίου λουλούδια και άλλα διακοσμητικά μαθαίνοντας σε βάθος τις τεχνικές αυτές.

Η τελευταία ενότητα απευθύνεται σε πιο προχωρημένο επίπεδο καθώς ως αντικείμενο έχει την δημιουργία ζαχαρωτών λουλουδιών και συνθέσεων με βασικό συστατικό τη ζάχαρη για λουλούδια με τέτοιο τρόπο που θα μοιάζουν αληθινά

Τα σεμινάρια της Wilton προϋποθέτουν την αγορά του αντίστοιχου kit εργαλείων που περιέχει και το σχετικό εγχειρίδιο χρήσης, εξοπλισμός που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος στις μετέπειτα δημιουργίες σας.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων