Σεμινάρια Sugar World – Αλιπράντης

//Σεμινάρια Sugar World – Αλιπράντης
Σεμινάρια Sugar World – Αλιπράντης 2017-03-22T10:47:31+00:00

Από το 1992 η Sugar World Αλιπράντης  διοργανώνει για εσάς τα πιο πρωτότυπα και ιδιαίτερα σεμινάρια διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Παρακολουθώντας στενά τις νέες τάσεις και συμμετέχοντας στις διεθνείς εκθέσεις του κλάδου, ενημερώνεται για όλες τις καινούριες τεχνικές και σας τις παρουσιάζει σε ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια ώστε μέσα από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση να μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας ιδιαίτερα γλυκά!
Τα σεμινάρια ποικίλουν σε θεματολογία και τεχνικές, με κύριο μέλημα να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται σε επαγγελματικό επίπεδο. Αγκαλιάζουν όλη την γκάμα εφαρμογής όπως cake, cupcakes, μπισκότα και φυσικά φιγούρες μοντελισμού εστιάζοντας στα πιο εμπορικά θέματα όπως γάμος, βάπτιση και γενέθλια.

Στα σεμινάρια λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ενδεικτικές συνταγές για να επεξεργαστείτε και να διακοσμήσετε με ζαχαρόπαστα, βουτυρόκρεμα, αυγόγλασο και candy melts, ανάλογα το υλικό του εκάστοτε σεμιναρίου που θα επιλέξετε.

Οι εισηγήτες μας, τόσο έλληνες όσο και ξένοι, επιλέγονται προσεχτικά, είναι οι πλέον καταξιωμένοι στο αντικείμενο που διδάσκουν και εγγυώνται τις γνώσεις που θα λάβετε σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό σεμινάριο.

Τα εργαλεία και οι πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του εκάστοτε σεμιναρίου παρέχονται από την εταιρεία Sugarworld Αλιπράντης. Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης και φεύγουν με τις δικές τους ξεχωριστές δημιουργίες.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων